Selecteer een pagina
Pas op! Oplichters actief via WhatsApp

We zijn er voor vragen, advies, gewoon even kletsen of gratis hulp. Ook als je wilt stoppen met sekswerk.

Via WhatsApp zijn oplichters actief. Ze sturen berichten zoals het voorbeeld hieronder: 

 Luister, als je niet snel gaat reageren gaat alles op facebook en laat ik iedereen op facebook die je kent alle bewijzen zien dat je op sexjobs/kinky zit!
Ik maak geen f*king grappen. Ik heb alle foto’s, als je dit wilt oplossen dan kan dat nu!! Als je met mijn tijd speelt maak ik je leven kapot. Als je denkt mij te blokkeren of negeren moet je op facebook letten, dan zul je zien dat je leven zo kapot is!!! Nu reageren!.”

Daarna proberen ze je te overtuigen een groot geld bedrag te betalen om te voorkomen dat de genoemde acties plaats zouden vinden. Ook kunnen ze dit proberen door je te bellen. 

Wellicht ben jij (of een bekende) slachtoffer van deze praktijken. Er zijn al meldingen bij de politie binnen gekomen en het is geregistreerd, wellicht kunnen de ervaringen van anderen hieraan toegevoegd worden. We horen graag of dit soort praktijken bij jou voor gevallen zijn. We helpen je graag!

Contact met ons

 Wij zijn er voor iedereen die werkt in in Groningen en Drenthe. Onze hulp is gratis en je hebt geen indicatie nodig. Het maakt niet of je man, vrouw of transgender bent. Ook wanneer je je niet identificeert met een vaste sekse, ben je welkom.

Heb je vragen of kun je wel wat hulp gebruiken? Aarzel niet, Time2Connect is er voor jou! Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, je zit nergens aan vast.

Bezoek locatie Groningen
Schoolholm 2B, 9711 JG Groningen.

Bezoek locatie Assen
Noordersingel 33, 9401 JW Assen

Contact
Bekijk hier onze telefoonnummers
[email protected]