Selecteer een pagina
UITNODIGING Spreekuur Dokters van de Wereld

Donderdag 8 december | 14:00 –  16:00 uur
Schoolhom 2B, Groningen

De Dokters van de Wereld bus komt op donderdag 8 december naar Groningen binnenstad! Hier kunnen mensen die moeilijk toegang hebben tot gezondheidszorg terecht voor een gratis uitstrijkje van de baarmoederhals. Ook is er de mogelijkheid van informatie over anticonceptie, en wordt er gratis anticonceptie (Implanon, koperspiraal, hormoonspiraal, prikpil) gegeven.
Het spreekuur wordt gehouden in samenwerking met Time2Connect. In het Meetingpoint staat de koffie/thee/chocolademelk klaar.

Wat: uitstrijkje baarmoederhals, anticonceptie, HIV sneltesten (direct uitslag)
Voor wie: vrouwen/ mensen met een baarmoeder. Specifiek voor mensen die moeilijk toegang hebben tot gezondheidszorg, denk aan o.a. ongedocumenteerden, daklozen, mensen werkzaam in de prostitutie, mensen zonder zorgverzekering
(Het uitstrijkje is voor vrouwen van 30+ die in de afgelopen 5 jaar geen uitstrijkje hebben gehad)

Door: Dokters van de Wereld
Datum: 8 december
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Schoolholm 2B in Groningen
Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. 

 

Contact met ons

 Wij zijn er voor iedereen die werkt in in Groningen en Drenthe. Onze hulp is gratis en je hebt geen indicatie nodig. Het maakt niet of je man, vrouw of transgender bent. Ook wanneer je je niet identificeert met een vaste sekse, ben je welkom.

Heb je vragen of kun je wel wat hulp gebruiken? Aarzel niet, Time2Connect is er voor jou! Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, je zit nergens aan vast.

Bezoek locatie Groningen
Schoolholm 2B, 9711 JG Groningen.

Bezoek locatie Assen
Noordersingel 33, 9401 JW Assen

Contact
Bekijk hier onze telefoonnummers
[email protected]